Az utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban.

Tavaly év elején robbant a bombahír, hogy válságba jutott Lilu házassága, akkor a műsorvezető szűkszavúan nyilatkozott, és türelmet kért: „Tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek” – írta akkor Lilu a közösségi oldalán. A történtek óta mélyen hallgat a műsorvezető, így csak reménykedhetünk, hogy helyrerázódtak a dolgok körülötte. 

Forrás: Facebook/Lilu

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága 15 év után futott zátonyra. A színésznőt nagyon megviselték a történtek: „Minden segítséget megpróbáltam igénybe venni, amiről úgy éreztem, hogy jót tehet: pránanadiztam, és kineziológusnál is jártam. Sokat fejlődött a személyiségem, már nem olyan nehéz. 

Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Nem kell mindig magunkat hibáztatni” – nyilatkozta Lilla,  aki nem sokáig bánkódott, és hamar új párra lelt, méghozzá a nála 16 évvel fiatalabb szívtipró Gömöri András Máté oldalán

Kovács István, azaz Kokó 22 év után válik feleségétől. A sportoló és Krisztina 18 évesen egy táborban ismerkedtek meg, és hamarosan össze is házasodtak. Egyik fiuk 21 éves, a másik 18.  Kokó állítólag egy fiatal szőke hölgy oldalán talált új társra, akivel már egy éve egy párt alkotnak.  

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Pár napja röppentek fel a hírek, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter házassága válságban van. Kata szűkszavúan nyilatkozott problémájukról,elmondta, mindössze arról van szó, hogy mind a ketten sokat dolgoznak. Kata levezényelte a Magyarország Szépe választást, és férjének is bőven akadt dolga mostanában. Azonban nemsokára elutaznak Ciprusra, és Kata reméli, hogy ott mindent tisztázhatnak. A pár tagjai végül eleget tettek a nyomásnak, és megszólaltak az ügyben: Sarka Kata már el is költözött a családi házból, Hajdú Péter pedig hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a híreszteléseket.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

R. Kápráti Péternek, a Barátok közt egykori sztárjának néhány éve még sikerült megmentenie házasságát, ám most végleges döntést hozott: „Leültünk Mariann-nal, és megbeszéltük, hogy valami végleg elmúlt közöttünk, és ezentúl baráti viszonyban maradunk. 

Forrás: Facebook/R. Kárpáti Péter

Közös elhatározás volt, hogy beadjuk a válókeresetet. Innen már nincs visszaút. Hangsúlyozom, hogy nem egy harmadik miatt lett vége a kapcsolatunknak” – mondta Péter.

A legutóbb Görög Zita második házassága ment tönkre. A modell tavaly év végén mondta ki a boldogító igent, Koltay Tamásnak, de úgy tűnik, a házasságuk nem volt hosszú életű

Forrás: Facebook/Görög Zita