Jared Leto az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

Forrás: GQ Style -
Lindsay Lohan Angelina Jolie Britney Spears Cameron Diaz Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Leto az utóbbi időben azzal került ismét címlapokra, hogy állítólag ő vigasztalja a válófélben lévő Angelina Jolie-t ezekben a nehéz percekben, órákban. Hogy ebből mennyi igaz, azt egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy a zenész-színész jóformán sosincs egyedül, nonstop melegíti az ágyát egy világhírű színésznő, vagy egy lelkes modell csaj. Nem túlzás kijelenteni, hogy bizony Jared Leto is az élet császára.

A 45 éves Letót televíziós színészként, filmszínészként, gitárosként, énekes-dalszerzőként, fotóművészként, filmrendezőként, szinkronszínészként, üzletemberként, színészként, énekesként és zenei producerként tartja számon a Wikipedia, nem csoda hát, hogy az Oscar-díjas sztár nem vesztegeti az idejét, ha csajozásról van szó. Hiszen a zenészek szexik, és a színészek is, így persze nem is meglepő, hogy Jarednek közel negyven szeretőjét, ágyasát, szerelmét tartják nyilván a külföldi pletykalapok. Lássuk hát, kiket hódított meg az elmúlt 25 évben!

Jared Leto Forrás: GQ Style

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, kötelességünknek éreztük, hogy csokorba szedjük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves énekes-dalszövegíró lányt. Januárban aztán, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnézzünk az ő háza, illetve ágya táján is. Majd pedig a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény. Legutóbb pedig azt találgattuk, Ryan Gosling melyik korábbi szerelme illene jobban hozzá, mint Eva Mendes.

Letóról azt mondják, úgy váltogatja a frizuráit, mint az ágyasait, ám az alábbi listát elnézve az utóbbit még annál is gyakrabban cseréli.

Ashley Frangipane - Halsey (2016. április - május)

2016. április 18-án számoltunk be arról, hogy Jared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra. És ha már odament, be is csajozott. Egy 22 éves, amerikai énekes-dalszerző leányzó, Halsey akadt a horgára, akivel 17-én összeölelkezve fotózták le.

Valery Kaufman (2015. május - augusztus)

Az immáron 22 éves orosz modell, aki megfordult már a Victoria's Secret kifutóján is, 2015-ben ismerte meg az akkor 43 éves sztárt. Egy fotós New Yorkban kapta lencsevégre a csókolózó párost augusztusban, a képek pedig bejárták a világot. Nem biztos, hogy a köztük lévő több mint 20 év korkülönbség volt a gond, mindenesetre a románc nem tartott túl sokáig.

Love looking back..what?✌ ️

Valery Kaufman (@valerykaufman) által megosztott bejegyzés,

Dimphy Janse (2014. április - május)

A fiatal, holland modell 2014 tavaszán randizgatott Letóval, több közös kép és Twitter-bejegyzés is készült róluk. A kapcsolatuknak állítólag az vetett véget, hogy Jaredet május 17-én a kaliforniai Studio Cityben egy titokzatos, kék szoknyás lánnyal látták. Hoppá!

Katy Perry (2014. április)

Katy, aki nemrég szakított a péniszméretére oly büszke Orlando Bloommal, 2014 februárjában vált el attól a John Mayertől, aki az elmúlt években rengeteg celebnő életét pokollá tette. Ez annyira megviselte az énekesnőt, hogy utána több hírességgel is összekavart, például Robert Pattinsonnal és Jared Letóval is, aki

imádja vigasztalni a szakításban megsebzett, szomorú celebnőket.

Miley Cyrus (2014. február)

A páros 2014 januárjában a Grammy-gálán egész biztosan találkozott egymással.

2014. január 25-én Miley Cyrus, Brandi Cyrus, Jared Leto és Tish Cyrus együtt fotózkodott a Grammy-gálán Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

Februárban aztán a US Weekly beszámolt arról, hogy az akkor 22 éves Cyrus és a 43 éves Leto összejöttek. Az kétségtelen, hogy többször is buliztak együtt, azt viszont soha senki nem erősítette meg, hogy valóban lett volna köztük valami.

Emilia Clarke (2014. január)

Pár nappal a miley-s buli előtt, január 18-án Leto tiszteletét tette a SAG-gálán, ahol állítólag gátlástalanul flörtölt Emilia Clarke-kal. A pletykalapok szerint Jared totál belehabarodott az akkor 28 éves színésznőbe, de persze ezeket az értesüléseket sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta egyik fél sem. Sem azt, hogy a díjkiosztó után mi történt. Bár Jared tekintete azért sokat elárul...

Emilia Clarke és Jared Leto a SAG-Awardson 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevork Djansezian

Taylor Swift (2014. január)

Taylor és Jared a szemtanúk szerint nagyon mély beszélgetésbe bonyolódtak a 2014-es Golden Globe-gálát követő partin.

Taylor Swift és Jared Leto a 2014-es Golden Globe-on Forrás: Twitter/Marlow Stern

A country-pop műfaj üdvöskéje és a 30 Seconds to Mars frontembere állítólag az egész estét együtt töltötte az In Style magazin által tartott fogadáson. A legjobb mellékszereplőként díjazott (Mielőtt meghaltam) Leto hosszasan sugdosott a leányzó a fülébe, és az Instagramjára is kirakott egy képet kettejükről:

Me. Taylor Swift. Golden Globes. xo

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Lupita Nyong'o (2013, 2014, vagy 2015?)

Nem teljesen világos, hogy ők ketten mikor is jöttek össze, meddig kavargattak, és mikor melegítették fel újra a kapcsolatukat. A két sztár egyszerre kapott legjobb mellékszereplői Oscar-díjat (Jared a Mielőtt meghaltamért, Lupita a 12 év rabszolgaságért) 2014 márciusában, így abban a 2013 őszétől 2015 tavaszáig terjedő időszakban rengeteg gálán és díjátadón fordultak meg együtt és álltak kamera elé.

Legelőször a Critics 'Choice Movie Awardson kapták le őket január 16-án:

Jared és Lupita a 2014-es Critics 'Choice Movie Awardson január 16-án Forrás: AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk

Aztán pár nappal később a SAG-gálán:

Lupita Nyong'o Jared Leto a 2014-es SAG Awards afterpartiján január 18-án Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Ők a legszexibb afroamerikai pasik

A harmincnégy éves kenyai színésznőnek 2013-ban ért véget a kapcsolata Chiwetel Ejiofor színésszel, akit korábbi cikkünkben beválogattunk a legdögösebb színes bőrű sztárok közé. A listánkat ide kattintva érheted el.

Egyes magazinok tudni vélték, mennyire izzott köztük a levegő, sőt 2015 januárjában a Life.hu is megírta, hogy ők ketten akár egy pár is lehetnének. Állítólag együtt lógtak a Párizsi Divathéten, és Leto egyszer a "következő exfeleségemnek" nevezte a 12 év rabszolgaság sztárját.

Jared Leto Lupita Nyong'o a 2014-es MTV Movie Awardson április 13-án Forrás: AFP/Christopher Polk

A pletykák ellenére sosem vallották be, mi volt köztük, csak ez a pár közös fénykép árulkodik arról, hogy talán tényleg több lehetett köztük munkakapcsolatnál.

Alexa Chung (2013. május)

A modellként tevékenykedő Alexa és Jared esetében minden pár kacér Twitter-üzenettel kezdődött 2013 májusában. Úgy tudni, ők ketten régóta jó barátságot ápoltak, 2011-ben például együtt jelentek meg a Chanel Show-n a Párizsi Divathéten.

And you took this photo before I left for America. ❤️ by Matt Irwin.

Alexa (@alexachung) által megosztott bejegyzés,

Chloe Bartoli (2012 júliusától 2013. elejéig)

A 2012 nyarán éppen 22 éves divattervező és az akkor 41 esztendős zenész fél évig jártak együtt.

#ThrowbackThursday: Me + my friend Chloe #TBT See more at NOTES FROM THE OUTERNET - JaredLeto.com

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Ma is közeli barátok, a lány állítólag gratulált Letónak akkor is, amikor elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscart 2014-ben.

Anastasia Krivosheeva (2012. május)

A negyvenes éveit taposó Jared Leto, mint ahogyan oly sokszor, 2012 májusában is egy nála 20 évvel fiatalabb modellel kavart, méghozzá az orosz származású Anastasia Krivosheevával.

Állítólag a színész egyik barátja a The Sunnak elárulta, hogy a kapcsolat kezdetén csak néha találkozgattak, de Letót végül teljesen elvarázsolta a fiatal Anastasia. "Imádja a lány energiáját. A korkülönbség sem okoz nekik problémát, hiszen Jared nem viselkedik, és nem néz ki úgy, mint egy 42 éves férfi" - nyilatkozta akkor egy meg nem nevezett informátor a lapnak.

Anne Vyalitsyna (2012. május)

Az orosz Anne Vyalitsyna, más néven Anne V, 15 éves kora óta modellkedik, szerepelt a Sports Illustrated, a Chanel és az Anna Molinari kampányaiban, továbbá megfordult a Victoria's Secret kifutóján is. Sokan Adam Levine exbarátnőjeként ismerik, akivel 2012 áprilisában szakítottak. Ezután jött össze a szépség a Letóval, kapcsolatuk azonban tiszavirág életű volt.

Sometimes a tropical picture is all you need to feel warmer when it's freezing outside

Anne V (@annev) által megosztott bejegyzés,

Paloma Mariella (2012-ben valamikor)

Jared Leto és Paloma Mariella 2012-ben kavargattak valamikor. Vagy nem.

Jared Leto egyik kalandja: Paloma Mariella Forrás: Instagram/palomamariella

Katharina Damm (2011. július - szeptember)

A dán modell-színésznőt, Katharina Dammot és Jared Letót 2011 júliusában látták együtt nyaralni Saint-Tropez-ban, Franciaországban. Mindezt két héttel az után, hogy Jared szakított korábbi kedvesével, Nina Senicarral. De róla majd később.

Katharina Damm a 2013-as amfAR-gálán Forrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Loccisano

Nina Senicar (2011. július)

A szerb modellről, Nina Senicarról annyit tudni, hogy együtt volt Letóval Milánóban 2011 júliusában.

Úgy tudni, a szerb lányt 16 éves korában, 2001-ben Jugoszlávia szépévé választották, majd Milánóba költözött, ahol a Bocconi Egyetemen mesterfokozatú diplomát szerzett nemzetközi közgazdaságtan és menedzsment szakon. Wow!

Nina Senicar modell az amfAR-gálán Los Angelesben 2015. október 29-én Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Annabelle Wallis (2010-ben valamikor)

Mindketten tagadták, hogy bármi közük lenne egymáshoz, látszólag azonban élvezték egymás társaságát az angol színésznővel:

Isabel Lucas (2009. március)

2009 márciusában látták Letót az ausztrál színésznővel, Isabel Lucasszal, aki korábban Shia LaBeouf és Adrien Brody kedvese is volt. A szépség leginkább a Kéjlak című filmből lehet ismerős:

Lydia Hearst-Shaw (2008. szeptember)

Lydia és Jared 2008 szeptemberében jöttek össze, és együtt jelentek meg a New York-i Fashion Weeken is. Kapcsolatuk nem volt hosszú, 2011-ben azonban Leto feltöltött egy közös képet a honlapjára, azzal a szöveggel, hogy "Me + my friend Lydia Hearst".

A modell Lydia Hearst-Shaw 2008. október 30-án egy halloweenbuliban Forrás: AFP/2008 Getty Images/Astrid Stawiarz

Paris Hilton (2008. január)

Jared Leto és Paris Hilton 2008 januárjában váltottak forró csókcsatát a Sundance Filmfesztiválon. Úgy tudni, az örökösnő egy könnyed, erotikus tánccal indított a színész ölében, majd rátapadt a szájára.

One night in Paris

Itt kell megjegyeznünk, hogy Paris hasonló trükköt játszott el Cristiano Ronaldóval is másfél évvel később. 2009 júliusában az örökösnő ágya állítólag még ki sem hűlt frissen kirúgott pasija, Doug Reinhardt után, 24 órán belül már Cristianóval smárolt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen. A sajtóorgánumok nem tudták egyértelműen eldönteni, ki akart kit felcsípni: egyes információk szerint Paris rohanta le a focistát, míg a The Sun úgy tudja, Ronaldo csatlakozott a dívához a buliban. Leto és Ronaldo tehát jó eséllyel lyuksógorok lettek Paris által. CR 40 ágyasát egyébként itt nézheted meg.

Sharon Stone, Jessica Simpson és a többiek (2007-ben)

Leto sosem unatkozik, mindig bulizik, flörtöl, vagy épp randizgat valakivel. Csak a 2007-es évben hírbe hozták Lauren Hastingsszel, Sharon Stone-nal, Jessica Simpsonnal, Lindi Hingstonnal és Krista Ayne-val is.

Lauren Hastings színésznő:

Case of the Mondays

Lauren Hastings (@laurenhastings13) által megosztott bejegyzés,

Sharon Stone-nal vadul flörtöltek, de elképzelhető, hogy nem volt köztük semmi. Már csak azért is, mert Stone 13 évvel öregebb Letónál...

Sharon Stone az Elemi ösztönben Forrás: Giphy

Jessica Simpson énekesnő:

Jessica Simpson Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Krista Ayne modell egyszer azt mondta, hogy "Jared nem rossz az ágyban."

Krista Ayne modell 2007-ben Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Peter Kramer

Lindsay Lohan (2005, 2007, 2009, vagy soha)

Lindsay és Jared 2005-ben kezdték forgatni közös filmjüket, a Chapter 27-et. A lapok nagyon szerették volna, ha ők ketten összejönnek, de ez vélhetően sohasem történt meg, Vannak olyan források, miszerint 2005-ben találtak egymásra, más információk szerint pedig 2007-ben, amikor kijött a film. 2009-ben aztán látták, ahogy egy buliban Lohan megint Leto körül sündörög.

Váltig állították, hogy sosem jöttek össze, de valamiért ezt senki sem akarta elhinni nekik. Lindsay tagadta a vádakat, azt mondta, hogy "a karrieremre koncentrálok, nem a pasikra". 2007-ben megismételte korábbi kijelentését az Allure magazinban, miszerint soha nem volt kapcsolata Jareddel.

Színésznők, akik egy nőért hagyták ott a pasijukat

Lindsay Lohan később aztán leszbikus lett egy időre. Rengeteg férfival volt már kapcsolatban, számon sem lehet tartani, kikkel. Évekkel ezelőtt egy Callum Best nevű tévés személyiség volt a partnere, amikor egy olyan fordulat következett, amit soha senki nem fog elfelejteni. Lindsay ugyanis szakított a fickóval, méghozzá egy nőért. DJ Samantha Ronsonnal jött össze, és úgy tűnt, nagyon boldogok együtt. Ugyan azóta az a románc is véget ért, és a színésznő visszanyargalt a férfiakhoz, mégis emlékezetes marad Lindsay kis kitérője. Hogy mely színésznők cseréltek még csapatot időközben, korábbi cikkünkből kiderül.

Ashley Olsen (2005-ben valamikor)

Állítólag a párost kézen fogva látták andalogni az Art of Elysium gálán Los Angelesben. Egy szemtanú akkor azt mondta Us Weeklynek, hogy "úgy néztek ki, mint egy pár". Ashley persze később ragaszkodott hozzá, hogy csak barátok voltak.

Ashley Olsen Forrás: AFP

Corina Taylor (2005-ben valamikor)

Jared Leto állítólag lefeküdt Corina Taylor pornószínésznővel is, aki az eset után ódákat zengett a színész péniszéről. "Három évig voltam pornószínésznő, de Jaredé volt a legnagyobb, amivel valaha dolgom volt" - mondta Taylor, és hozzátette, hogy a pornóiparban Leto egy második karriert is simán be tudna futni, ha esetleg egyszer megunná a rendes munkáját.

Régi-új szeretők

Mióta zajlik Angelina válása, többször is látták, hogy együtt vacsoráznak Letóval. A két Oscar-díjas hollywoodi csillag összemelegedése nem is lenne olyan meglepő fordulat, hiszen mint ismeretes, a Nagy Sándor, a hódító című közös filmjük forgatása után viszonyuk volt. A románcnak állítólag azért lett vége, mert Jared képtelen volt megállapodni. Most azonban már jóval érettebb, rengeteg nő megvolt neki, elképzelhető, hogy eleget kikalandozott, és már el tudja képzelni magát a hatgyermekes anyuka mellett.

Scarlett Johansson (2004-ben valamikor)

Bár hivatalosan ők sem erősítették meg a kapcsolatukat, Jared Letót és Scarlett Johanssont gyakran lehetett együtt látni 2004-ben és 2005-ben. (2012-ben aztán egyszer újra kézen fogva jelentek meg.)

Britney Spears (2003. augusztus)

Jared Leto és Britney Spears 2003-ban buliztak együtt, és persze készült róluk pár fotó, ami gyanakvásra adott okot.

Egyes források tudni vélték, hogy Jared és Britney 2003. augusztus 16-án, szombaton találtak egymásra Ashton Kutcher Los Angelesi éttermében. Majd mindketten elindultak Ben Affleck születésnapjára, ahová már egymásba karolva érkeztek meg. Később pedig látták őket korán távozni.

Cameron Diaz (1999. augusztus - 2003. március.)

Cameron volt a színész eddigi leghosszabb kapcsolata, 1999 augusztusától egészen 2003 márciusáig voltak együtt. A négyéves románc után azonban elváltak Cameron Diaz és Jared Leto útjai, holott 2003 januárjában még azt lehetett hallani, hogy a pár eljegyezte egymást.

A US Weekly című amerikai bulvármagazin szerint Leto féltékeny volt Diaz sikereire, akinek mozinként akkor 20 millió dollár volt a gázsija. De olyan vád is érte Letót, hogy barátnőjénél sokkal jobban érdekelte az együttese, a 30 Seconds To Mars.

A szexben először adj, mielőtt kérnél!http://www.life.hu/intim/20170317-pilat-gabot-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-porno-osztonoz.htmlA férfiak egyre gyakrabban nyitogatják a bicskájukat, a nők pedig a lábukat, miközben szexfilmet bámulnak. Intim--Lépj ki a nyomorúsággyárból!http://www.life.hu/intim/20170315-piat-gabot-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-lepj-ki-a-nyomorusag-gyarbol.htmlVan, hogy akaratunk ellenére megkörnyékez bennünket a boldogság. Amikor szerelmesek leszünk, vagy megszületik a gyermekünk, nincs választási lehetőségünk, átjár minket a szeretet és a boldogság érzése. Azonban sok esetben, és őszintén szólva a legtöbb pillanat ilyen az életünkben, választás elé állít minket a sors. IntimThinkstockFifty Shades of Gay - Avagy a pornó okos üzlethttp://www.life.hu/intim/20170314-gayfriend-me-avagy-a-porno-okos-uzlet.htmlHa az egyik férfiismerősöd benyögi, hogy indított egy pornószájtot, felszalad a szemöldököd, és azt mondod neki, ó, nahát! Ha pedig kiderül, hogy az egyik haverjával egy melegpornóoldal beindításán ügyködnek, akkor tényleg nehéz leplezni a meglepődésedet. De ha ez mégis megtörténik, legalább kifaggathatod arról, miért olyan jó ötlet ez, mit vár ettől az üzlettől, és hogy heteróként miként viszonyul a meleg férfiak szexualitásához. A Gayfriend.me oldal ötletgazdájával beszélgettem. IntimThinkstockRyan Gosling az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak nekihttp://www.life.hu/intim/20170310-ryan-gosling-az-elet-csaszara-ime-a-szerelmei.htmlA héten nyílt levelet írtunk Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscar-gálán. A színésznő hamar reagált a vádjainkra, elmondta, szeret otthon lenni, és hogy a vörös szőnyeg helyett ő bizony a kislányait választotta. Ryan Gosling sajnos nem kommentálta felesége szavait, pedig kíváncsiak lettünk volna az élet császárának álláspontjára is. Intim--A szexchat nem udvarláshttp://www.life.hu/intim/20170309-pilat-gabor-a-szexchat-nem-udvarlas.htmlManapság a könnyed udvarlást és ennek elfogadását flörtnek hívjuk, és azt figyelhetjük meg, hogy ebben a technika és internet uralta világban már gyakran online tesszük. IntimThinkstockMit érsz a megszerzett kinccsel, ha nem jutsz fel vele a tengerfenékről?http://www.life.hu/intim/20170306-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-csokkentsd-a-tempot.htmlManapság az egészséges táplálkozás és a testmozgás szükségessége folyik a csapból is, a paleó diétától a zumbáig hosszú a sor. Aki nem él a kínálkozó lehetőségekkel, és látszólag elhanyagolja a testét, még az is sokat foglalkozik vele. Ő is ad neki enni, inni, megmossa, ha fáradt, leülteti, sőt altatja is. A lelkével azonban a paleós, a zumbás és a tunya egészségtelen is csak nagyon keveset foglalkozik, ha egyáltalán. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.