Ezen a héten is elképesztő dolgok történtek a sztárvilágban. Vajnáné Palácsik Tímea megkaparintotta első filmszerepét, Győzike bekapott egy kardot és azt hiszi, hogy gladiátor, VV Évát pedig már épp felcsípte volna valaki, de aztán mégsem. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Andy Vajna egy szerény, Los Angeles-i csinnadratta közepén vette feleségül szerelmét, Palácsik Tímeát. Az eseményt ráadásul Edvin Marton hegedülte végig. Három nappal később Damu Roland exe már megkapta első filmszerepét. Tímea, aki csodaszép volt az esküvőn, az alkotásban egy valódi plázacicát játszik majd.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Ezalatt Los Angelestől távol bimbózott a szerelem az elvonókúrán is. Most azonban nem Lindsay Lohan, hanem VV Éva keveredett bele egy szerelmi történetbe az addiktológiai osztályon. A celeblányra nem más, mint MC Hawer nyomult rá, akit szintén az adott intézményben kezelnek, és aki valami komolyabbat is el tudna képzelni az egyébként teljesen komolytalan lánnyal. A héten Baukó Éva villatársa, Alekosz is ismerkedni próbált, azonban MC Hawerhez hasonlóan ő sem járt sikerrel. Bezzeg az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Rita talált egy gazdag üzletembert, akit majd nem a pénzéért fog szeretni.

Fotó: Mudra László [origo]

Ha mindez még nem lett volna elég a hétre, Gáspár Győző is úgy döntött, előrukkol valami sokkolóval. Mindenki Győzikéje a közösségi oldalára posztolt egy fotót, ahol gladiátor, és amelyen teljesen érthetetlen okból bekap egy kardot. Sajnos kommentárt is írt a kiábrándító alkotáshoz: "Mielőtt még sokan azt gondolnák, hogy Photoshop, járjanak konditerembe minden nap három órát és utána ítélkezzenek! Hajrá, magyarok! Hajrá, Magyarország! Irigykedni a legkönnyebb..."

Gáspár Győző Facebook oldala

Ahogy az már csak lenni szokott, babafronton is hasított a hét. Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia például óvodába ment, de a sztárpár nem egy puccos magánóvodát nézett ki neki. Ördög Nóra és Nánási Pál a feje búbjától a nagylábujjáig megmutatták Micikét, így már senki sem vádolhatja őket azzal, hogy kizárólag darabjaiban prezentálják gyermeküket. Míg a valóságshow-sztár, Katie Price nyolc héttel korábban adott életet kisfiának, addig a mindenórás Fergie hatalmas pocakjával és a szívdöglesztő Josh Duhamellel mulatott. Mindezek ellenére azonban ismét csak a brit királyi pár tette fel a pontot az i-re, amikor közzétették a Middleton nagyapapa által készített családi fotókat. A romantikus képeket persze azonnal kikezdték a kritikusok.

Forrás: Northfoto

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Jennifer Aniston 40 felett kezdett vetkőznihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130821-szorakozas-mozi-csaladi-uzelmek-jennifer-aniston-40-felett-kezdett.html Feke Pál: "Tudtuk, hogy megosztja az embereket"http://www.life.hu/szorakozz/20130821-az-alfoldi-robert-rendezte-istvan-a-kiraly-kozvetitese-utan-feke.html A legkegyetlenebb uralkodónőkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130816-wu-hou-veres-maria-ranavalona-a-tortenelem-legkegyetlenebb-uralkodonoi.html Fedezd fel Greta Garbo Stockholmját!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130816-szorakozas-utazas-program-fedezd-fel-greta-garbo-stockholmjat.html Cuki kenguru pelusbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130820-cuki-kep-egy-pelust-viselo-kengururol.html Íme György herceg legfrissebb képeihttp://www.life.hu/szorakozz/20130820-ujabb-babafotok-jelentek-meg-a-brit-kiralyi-csaladrol.html Budapesten és a Balatonon is ünnepelhetsz 20-ánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130814-orszagszerte-unnepsegeket-tuzijatekokat-rendeznek-augusztus-20an-a-magyar-allam-alapitasanak.html Márquez könyvek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130816-mozi-szorakozas-film-marquez-konyvek-a-mozivasznon.html