Bepróbálkozott Palvin Barbinál, a számát is megadta, de a modell fél éven át váratta a válasszal

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Frazer Harrison -
Sarah Hyland Lengyel Tamás Palvin Barbara Simone Biles Nick Jonas Tinder Palvin Barbi Joe Jonas Dylan Sprouse magazin Sophie Turner randi ismerkedés netes randi Prijanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy társkeresőnek nevezzük szinte az összes ismerkedős platformot és appot, rengetegen nem is titkolják, hogy nem a szerelmet, hanem az egyéjszakás kalandokat keresik ezeken a felületeken. Mégsem lehetetlen, hogy a neten bukkanjunk rá a nagy Ő-re.

Zac Efron, Katy Perry, Lindsay Lohan, vagy Hilary Duff is beismerte, hogy regisztrált a Tinderre, ám minél ismertebb valaki, annál kevésbé hiszik el róla, hogy igazi és nem pedig egy kamu profil. Ismerkedni azonban nemcsak a Tinderen, vagy a létező több száz másik hasonló oldalon lehet, hanem bármelyik közösségi médiás platformon, legyen az a Twitter vagy az Instagram. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy több híresség is a neten keresztül ismerte meg szerelmét.

Összegyűjtöttünk néhány celebet, akikre internetezés közben talált rá Cupido!

Lengyel Tamás

Kezdjük rögtön egy magyar emberrel, méghozzá a számtalan sorozatból és filmből is ismert Lengyel Tamással. A színész nemrég egy interjúban fedte fel, hogyan ismerkedett meg jelenlegi feleségével. Tamás "kétségbeesetten kereste a kapcsolatokat", amikor megakadt a szeme valakin a Tinderen. A nő azonban nem volt aktív, ezért a sármos sorozatsztár a fotók alapján megkereste őt az Instagramon és ott hagyott neki egy üzenetet. A nő végül egy hétig váratta a válasszal, de szerelmük szárba szökkent, és 2020 tavaszán kimondták a boldogító igent, sőt azóta megszületett első közös gyermekük.

Lengyel Tamás Fotó: Hirling Bálint - Origo

Sarah Hyland

A Modern család fiatal sztárja 2017-ben ismerte meg mostani férjét, Wells Adamst, méghozzá a Twitteren. Az amerikai Nagy Ő korábbi versenyzője és a színésznő kapcsolata virtuális flörtöléssel indult és viszonylag hamar, két év alatt eljutottak a lánykérésig. Az esküvőjüket eredetileg 2020 nyarának végére tervezték, de a koronavírus-járvány okozta pandémia közbeszólt, ám szerelmük a lezárást és a világszerte tapasztalt leállást is túlélte. A nagy napra végül tavaly augusztusban került sor a kaliforniai Santa Barbara közelében található Sunstone Wineryben.

Sarah Hyland és férje Wells Adams Forrás: AFP/Chris Delmas

Joe Jonas

Már régóta szerették volna bemutatni egymásnak Joe Jonast és a Trónok harca színésznőjét, Sophie Turnert, ám végül a neten keresztül ismerkedett meg a két fiatal. Mindketten követték egymást az Instagramon, az első lépést pedig Joe tette meg, amikor egyik nap privát üzenetet írt a szőke színésznőnek. Sophie először azt hitte, nem is fog neki tetszeni az amerikai énekes, de amikor együtt elmentek egy pubba, menthetetlenül beleszeretett. Joe 2019-ben oltár elé vezette Sophie-t, rá egy évre megszületett első közös kislányuk, majd 2022 nyarán újabb lánnyal bővült a családjuk.

Sophie Turner és Joe Jonas Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Nick Jonas

Joe testvére, a szintén énekes-színész Nick Jonas is a közösségi médiának köszönheti a szerelmet. A fiatal srác a Quantico című tévésorozatban látta meg jövendőbelijét, az indiai Prijanka Choprát, akivel kapcsolatban több ismerőse is azt mondta neki, hogy meg kellene ismernie. Nick pedig fogta magát és ráírt Prijankára Twitteren. A páros sokáig azt sem vállalta fel azt, hogy randiznak, ám végül két évvel az első üzenetváltás után hivatalossá tették kapcsolatukat. Ezt követően Nick megkérte szerelme kezét, méghozzá Prijanka születésnapján, nem sokkal később pedig sor került az esküvőre, egy nyugati és egy hindu ceremóniára. A házaspárnak 2022 év elején született meg első közös gyermeke, aki a Malti Marie Chopra Jonas nevet kapta.

Nick Jonas and Priyanka Chopra Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Amy Sussman

Simone Biles

A mindössze huszonöt éves amerikai tornásznő négyszeres olimpiai és tizenkilencszeres világbajnok, és már nemcsak a pályán, hanem a szerelemben is sikeres. Simone már 2019-ben összeismerkedett jelenlegi párjával, ám a nagy egymásra találás végül a Raya nevű randiappon keresztül történt. A kizárólag az Apple termékein elérhető alkalmazáson a tornásznő tette meg az első lépést és ő írt rá Jonathan Owensre 2020 tavaszán. Bilesnak megtetszett az amerikaifutball-játékos, ráköszönt, majd egy vagy két héttel később már személyesen is találkoztak. A pár tavaly februárban eljegyezte egymást.

Simone Biles és Jonathan Owens Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Carmen Mandato

Palvin Barbara

Zárjuk a cikket egy másik magyar hírességgel. A világszerte ismert modell, Palvin Barbi is az internetnek köszönheti jelenlegi párkapcsolatát, bár nem ment minden olajozottan. Barbara és Dylan Sprouse először 2017-ben találkozott egy partin, amely után a fiatal színész privát üzenetet küldött a magyar modellnek, hogy találkozzanak, majd megadta a telefonszámát, ám hiába várta a választ. Barbi ugyanis a pletykák szerint fél évig semmit sem írt, ám végül mégis reagált és három hónap chatelés után személyesen is találkoztak, méghozzá Kínában. Már négy éve egy párt alkotnak.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.