Ki a csókkirály? Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek a legnagyobb mesterek

asztrológia csók csókkirály csillagjegy magazin
A csók az egyik legintimebb dolog a világon és nagyon nem mindegy, hogyan csináljuk. Vannak csillagjegyek, akik személyiségüknél fogva érzékibbek és szenvedélyesebbek, mint a többiek, az asztrológia szerint velük a legnagyobb élmény a csókolózás.

Csókolózni mindenki tud, de mindenki másképp csinálja. Van, aki gyengédebb, más szenvedélyesebb, van, aki hosszan szeret csókolni, más nem szeret belőle nagy ügyet csinálni. Az asztrológia szerint hat csillagjegy kiemelkedően csókol, mutatjuk, hogy kik ők!

Kos

A Kos igazi tűzjegy, ha a szerelemről és a testiségről van szó. Ezen csillagjegy szülöttei határozottak és magabiztosak, és nem teketóriáznak sokat, ha valamit a fejükbe vettek.

Ha egy Kos meg akar csókolni, akkor nem vesztegeti az időt és nem fordít túl sok energiát a körítésre, megcsókol és kész!

, Forrás: Shutterstock/Hrecheniuk Oleksii

Ők a spontaneitás nagymesterei, ha olyan kedvük van, megállítanak az utca közepén a zuhogó esőben és hosszasan megcsókolnak, mint a filmekben.

Bika

A Bikák igazi hedonisták, rendkívül érzéki szeretők, akik szeretik kiélvezni az élet minden pillanatát, beleértve a hosszas nyelvcsatákat is.

Érzékük van a romantikához, a megfelelő hangulat megteremtéséhez, pontosan érzik és tudják, hogy a partnerük mire vágyik,

így amikor végre elcsattan a csók, az ember teljesen beleolvad a karjaikba. Nem szeretik elsietni a dolgokat, ők mindennek megadják a módját, velük olyan intimitásban lehet részed, amibe minden porcikád beleremeg.

Rák

A Rák az egyik legromantikusabb, legérzékenyebb csillagjegy, így nem csoda, hogy bekerült ebbe a listába. Ezen jegy szülöttei tele vannak érzelmekkel, imádnak szerelmesek lenni és a kiszemelt partnerért mindent megtenni. Ők igazán értik a csábítás művészetét, s mindezt olyan kifinomultan csinálják, hogy észre sem veszed és már teljesen behálóztak.

Forrás: Shutterstock/Dekazigzag

A csókjaik különlegesek, mert tele vannak érzelemmel, ami függőséget okoz, legszívesebben soha nem hagynád abba.

Oroszlán

Az Oroszlán mindig igyekszik kitűnni a tömegből, ő akar a legjobb lenni és ez az intimitásban is megnyilvánul. Tűzjegy révén amúgy is rendkívül szenvedélyes, imád flörtölni és ha csókra kerül a sor, akkor mindent belead, hogy elkápráztassa a partnerét. Imádja a drámai dolgokat, ezért ne csodálkozz rajta, ha az első csókhoz egy tökéletes, szinte filmbe illő helyszínt választ.

Bár az Oroszlán egy egoista csillagjegy, de ha szerelemről van szó, odateszi magát, igaz, annak mindig örül, ha megdicséred, hogy ő a csókkirály!

Nyilas

A Nyilasok imádnak flörtölni, ők aztán igazán tudják, hogy kell valakit elcsábítani. Mivel szeretik a kalandokat és a spontaneitást, nem agyalják túl a dolgokat, és az sem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak.

Ha olyan kedvük van, akkor meg fognak csókolni, néha a legváratlanabb pillanatban és szituációban.

Mivel szeretik a változatosságot, így egyszer gyengéden, máskor szenvedélyesen fognak hozzád közeledni, velük sosem fogsz unatkozni.

Skorpió

A Skorpió híres arról, hogy nagyon fontos számára a szexualitás és ebből kifolyólag a csók is.

Erős szexuális kisugárzásuknak szinte képtelenség ellenállni,

arról nem is beszélve, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy elcsábítsák a kiszemelt áldozatot. Velük aztán el lehet merülni az élvezetek mámorában, szenvedélyes és érzéki csókjaik, forró érintéseik teljesen levesznek majd a lábadról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.