Idén különösen várjuk az Oscar-gálát, főképp a női jelöltek miatt. Amellett, hogy zseniális színésznők, talán sosem versenyzett még ennyi szuper stílusú filmcsillag az aranyszobrocskáért. Marion Cotillard maga a francia elegancia, Reese Witherspoon az amerikai álom megtestesítője, Julianne Moore pedig megtanult öltözködni, nem is akárhogyan. Lássuk, hogyan teljesítettek kedvenc Oscar-jelöltjeink az utóbbi hónapokban a vörös szőnyegen - van mit tanulni tőlük!

Julianne Moore

Kezdjük mindjárt az idén 55 (!) éves világsztárral. Julianne-t 2015-ben a legjobb női főszereplő kategóriában jelölték, nem klasszikus bombázó alkat, mostanában azonban olyan elképesztően választ ruhákat a vörös szőnyegre, hogy a Life.hu szerkesztősége is odáig van érte. Hogy mi a titka? Nem fél hangsúlyozni a nőiességét, mindig valami szexi, de cseppet sem közönségeset ruha mellett teszi le a voksát.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Julianne nem fél a színektől sem, sőt, vörös haja ellenére mesterien választ pirosat, bordót is. Imádjuk!

Forrás: AFP

Marion Cotillard

A francia Oscar-díjas színésznő idén ismét ott van a jelöltek között. Pár éve már ódákat zengtünk Marionról, és most is csak azt tudjuk mondani: ő a földkerekség egyik legjobban öltözött színésznője. Van stílusa, kreatív, és nem mellesleg gyönyörű. Imádja a miniruhákat, az extrém színeket és mintákat.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Kétségkívül a minden nőt fiatalító, télen-nyáron viselhető hófehér, a létező összes kombinációban. 

Forrás: AFP

Reese Witherspoon

Marionhoz hasonlóan Reese sem az első Oscar-díjára vár. Ő az amerikai álom megtestesítője: szőke, kék szemű, és angyalian bájos. A ruhaválasztás terén nem különösebben szeret kockáztatni az egyébként 3 gyermekes édesanya. Általában klasszikus darabokra voksol, és szökőévente egyszer hibázik csak. Imádjuk úgy, ahogy van, néha azonban nem bánnánk, ha egy leheletnyit bevállalósabb lenne. Az viszont pluszpont, hogy Reese a színek szerelmese, és szinte sosem választ feketét.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Természetesen a rózsaszín minden árnyalata. Kell ezt magyarázni?

Forrás: AFP

Emma Stone

A vörös hajú színésznő először szerepel az Oscar-jelöltek között, 2015-ben a legjobb női mellékszereplő díját nyerheti el. Emma igazi kaméleon, imádja az extravagáns és a nagyon klasszikus darabokat is. Stílusérzéke kiváló, és mindig ott van a legjobban öltözött világsztárok között. 

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Emma a mintás darabok összeválogatásának mestere, és az olívazöld nagy rajongója. 

Forrás: AFP

Keira Knightley

Az angol világsztár most várja első gyermekét, ám mindig is tudta, mi fán terem a stílus, és a babavárás alatt sem mondott le arról, hogy szebbnél szebb ruhákban tündököljön. Imádja az egyedi megoldásokat, a kéket és a hófehéret.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Keira menthetetlenül a fodrok és a tüll szerelmese. Jól is állnak ezek a madárcsontú színésznőnek, őt sosem fogják erősíteni ezek az anyagok.

Forrás: AFP