párkapcsolat Nyilas horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas férfi nagyon erős személyiség, tele van álmokkal és célokkal. Emellett nagyon idealista és romantikus, bár eközben depresszív alkat. Hatalmas a szabadságvágya, és kedveli a luxust. Szeret titkolózni, másokról viszont mindent tudni akar.

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat hosszú ideig tartson, és még boldog, kiegyensúlyozott is legyen, nem elég pusztán a szerelem. Mindkét félnek erőfeszítéseket kell tennie, hajlandónak kell lennie a kompromisszumokra, oda kell figyelnie a másikra. A szerelmünk meghódítása nem ér véget akkor, amikor kimondjuk a bűvös szeretlek szót. Az igazi "munka" pont ezután kezdődik: hogy képesek legyünk megtartani azt, amit sikerült megszereznünk.

Ennek pedig az egyik alappillére az, hogy ne múljon el a hiány érzése, ha nincs mellettünk a szerelmünk. Azzal, hogy elérjük, hogy hiányozzunk a párunknak - legyen szó a Nyilasról, Skorpióról, Mérlegről, Szűzről, Oroszlánról, Rákról, Ikrekről, Bikáról, Kosról vagy bármelyik másik csillagjegyről - arra ösztönözzük, hogy több időt akarjon tölteni velük, és arra sarkalljuk, hogy ne lustuljon bele az együttlét kényelmébe. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogyan tartsuk fenn a Nyilas érdeklődését, először meg kell fejtenünk, hogy milyen a Nyilas férfi.

A Nyilas férfi nem akarja elvesztegetni a lehetőségeit, és nem szeret sokáig egy helyben lenni. Ez viszont azt jelenti, hogy könnyen boldogtalanná válhat, ha állandóságot tapasztal. Hiába működtök jól párként, hiába vagy odaadó, gondoskodó, mégis eljöhet az a pont, hogy változásra van szüksége. Ez ilyen, ilyen a személyisége, és ha eljön a pillanat, őszintén szólva nem sokat tudsz tenni, hogy maradásra bírd.

Forrás: Shutterstock

Mindeközben a Nyilas férfi az egyik legvonzóbb az összes csillagjegy közül. Nagyon szórakoztató a társasága, és sosem lehet unatkozni mellette. Imádja a kalandokat és az új impulzusokat, eközben pedig nagyon kellemes a személyisége. A Nyilas férfi mellett az ember könnyedén adhatja önmagát, és nem kell attól tartania, hogy bármi miatt elítélné. Könnyedén kapcsolódik bárkivel, nem számít, mennyire különböznek.

Mivel könnyen elunja magát és elégedetlenné válik az élete folyásával, ez azt is jelenti, hogy néha alulértékeli a párkapcsolatotokat. Ilyenkor pedig nem árt neki egy kis emlékeztető, hogy milyen is volt az a pasi, akibe beleszerettél.

Ezt a kérdéskört sokféleképpen meg lehet közelíteni, azonban végeredményként az a legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz, és csak azokat a tippeket próbáld ki, amelyeket nem érzel nagyon távol magadtól, és összhangban vannak a személyiségeddel. Minden helyzetben az önazonosság a kulcs, hiszen ha nem a szívünk szerint cselekszünk, az visszaüthet.

Koncentrálj a saját életedre

A Nyilas férfi nagyon független, ezért neked sem kell elrejtened az önállóságodat. Mivel ő mindig a saját feje után megy, te se rendeld alá az életedet az ő napirendjének, hanem tudatosítsd magadban, hogy ugyanolyan szabadsággal rendelkezel, mint ő. Ha magadat priorizálod, azzal nemcsak kivívod a tiszteletét, de rá fog jönni, hogy milyen csodás életed van, és ennek ő is a részese akar lenni.

Ne tedd féltékennyé

Ez nem az a játszma, ami működne a Nyilas pasinál. Nem egy versengős alkat, ezért, ha azt látja, hogy féltékennyé akarod tenni, leginkább az lesz a válasza, hogy félreáll az útból, és elveszíted.

Adj neki teret

Ne ugrálj körülötte állandóan, hanem add meg neki azt a szabadságot, ami kell a számára, hogy kiteljesedhessen és boldog lehessen. Mivel nem szereti a kereteket és a rutinokat, erre szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát. Ha bízol benne, és megadod neki azt, amire vágyik, idővel vissza fog térni hozzád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.