Ki, kivel, hol és mikor? Az év botránykönyvei

szex botránykönyv Szepesi Nikolett Majka szerelem Bálint Antónia Dömsödi Gábor Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei évben nem volt hiány botránykönyvekben. A celebvilág eddig ismeretlen, olyan sötét oldalaival ismerkedhettünk meg, amelyeket eddig hétpecsétes titokként őriztek.  

Kiderült, hogy szexmániás az úszónő

Az idei botránykönyv-sorozat nyár elején Szepesi Niki, egykori úszónő "Én, a szexmániás" című könyvével indult, amely olyan sikeres lett, hogy a második rész sem váratott sokáig. Még a nyár végén az üzletekbe került, igaz, ebben már több a fikció, mint az autentikus történet.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Sztárszerzőnk, Szily Nóra az elsők között, egy mélyebb interjúban igyekezett megfejteni az úszóvilág eddig ismeretlen oldalát kiteregető lány motivációt. Leleplezésre került a fiatal lányokatszexuálisan zaklató Kicsi bácsi, akinek az úszók molesztálásról szóló történeteit Vujity Tvrtko is alátámasztotta.A riporter saját maga is meggyőződött arról, hogy Niki igazat mondott, és olyan országos botrány kerekedett az ügyből, amely miatt a rendőrség mellett a Magyar Úszószövetség is nyomozást indított, igaz, Niki véleményére nem voltak kíváncsiak. Kiderült, hogy Niki egyéjszakás kalandból született,és valószínűleg ezért olyan extrém a férfiakhoz fűződő viszonya. Hogy olimpikon is lehetett volna, de ebben egy brutális baleset megakadályozta, és hogy édesanyja daganatos betegsége miatt fejezte be úszókarrierjét, De a közismert, messziről olyan csodálatosnak tűnő vízilabdázó fiúk gyatra szexuális teljesítményéről is fellebenti a fátylat és pontos részleteket tudhatunk meg Danny Blue férfiasságáról, ami nem illuzió.

Dömsödi Gábor visszavágott Hajdú Péternek

Dömsödi Gábor, aki egykor Hajdú Péter barátja, kollégája és bizalmasa volt, először csak a közösségi oldalon esett neki a Frizbi producerének, majd leleplező könyvet írt róla, visszavágóként Hajdú tavaly télen megjelent, önajnározó művére. A Hajdú-Sarka házaspár teljesen kiakadt a Péter eltitkolt életét leleplező művön, és úgy gondolták, hogy kiperlik a gatyatájából is a jelenleg polgármesterként tevékenykedő Dömsödit, aki úgy véli, Hajdúék egy nap még hálásak lesznek neki a könyvért. Szerencsére még mielőtt koldusbotra jutna az író megtudtuk tőle, hogy Hajdú mindig is a közismert nőket hajtotta, akik mellett ő is sajtónyilvánosságot kapott, mindent Medgyessy Péternek köszönhet, csak a pénz és a nézettség érdekli. Sztárszerzőnk, Szily Nóra szerint egyszerűen csak "savanyú a szőlő", ezért teregette ki a titkokat Dömsödi. Az író Friderikusz Sándorról is lerántotta leplet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bálint Antóniának megvolt a fél celebvilág

Bálint Antónia leleplező könyvében nyíltan kiteregette hálószobatitkait, ráadásul mindezt kislányának, Babikának szánta! Megtudtuk, hogy egykor gyermeket várt Szandi férjétől, Bogdán Csabától, fura kapcsolat fűzte Flipper Öcsihez és Zámbó Jimmyhez. Ez utóbbi, szintén hosszú hajú öccse, Árpi egy rádiós műsorban kikottyintotta, hogy ő is intim kapcsolatba került Toncsival, aki viszont róla egy szót sem ejtett, és ez bánthatta a zenész büszkeségét. Delhusa Gjon szerint Toncsi élvezte az édes életet a '80-as években, ő pedig egyenesen vele csalta a feleségét. Természetesen Hajdú Péter sem maradhatott ki a sorból, akinek felesége, Sarka Kata szokás szerint kiakadt a férje szokásait leleplező második remekművön is. A kötet második felében pedig a jelenleg börtönben ülő Földesi-Szabó Lászlóhoz fűződő (v)iszonyáról olvashatunk, aki verte a terhes Toncsit, majd beszámíthatatlannak titulálta, ezek után el akarta perelni a közös gyereket, majd jobb lehetőség híján lemondott róla, mivel hogy hűvösre tették 6 évre.

Forrás: TV2

A leghíresebb magyar madame, Keleti Györgyi

Bár Olaszországban csak az egyszerű futtató titulust kapta a bíróságtól, itthon már híres madame-nak érzi magát Keleti Györgyi, aki ellen futtatásért továbbra is folyik az eljárás Olaszországban, ahol a rebibbiai börtönben is töltött néhány hónapot. Itthon időközben kitartottság miatt egy év, nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték, három év próbaidőre felfüggesztve. A sztárszerzőnk, Szalai Vivien által írt könyvet elolvasva szinte sajnálni van kedvünk a lányokat Olaszországban futtató fiatal nőt, akit párjai rendszeresen vertek és megaláztak, ennek ellenére továbbra is a legnagyobb luxusban él, bár állítólag boldogtalan. A könyvből remek pletykákhoz jutottunk, amiket eddig is hallottunk, de senki sem merte még papírra vetni. Ráadásul úgy, hogy teljesen felismerhetők a szereplők, akik ennek ellenére többen úgy gondolják, hogy inkább nem perelnek. Györgyi leleplezte az egyik szépségkirálynőt, megtudtuk, hogy a sztárpár hármasban szeret szexelni. De róla is sok új információ derült ki, például hogy unalomból plasztikáztatott, hogy minden férfiben az édesapját keresi, és hogy miatta összeverekedtek a Keleti lányok.

Forrás: Tv2

Majka, a lepedőakrobata

Majka önéletrajzi ihletésű könyvében őszintén elmeséli, hogy a duci modellként debütáló Molnár Anikó neki köszönheti valóvilágos karrierjét, bár ez ellen a szőkeség igencsak tiltakozott. Teljesen kiakadt a rapper állításától, akivel akkortájt egy pár alkottak, igaz, titokban. Valószínűleg Kiss Ramóna, a Barátok közt sztárja sem repesett az örömtől, amikor Majka nyilvánosságra hozta,hogy 19 édes órát töltöttek együtt egyhuzamban, amire az ósdi hős azóta is igen büszke.

Forrás: TV2

Brad Pitt-arcműtétet kapott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131228-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ertelmetlen-es-ostoba-karacsonyi-ajandekai.htmlPuskás Peti nyílt levelet írt Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20131220-puskas-peti-nyilt-levelet-irt-krasznai-tundenek-az-x-faktor-dontosenek-a-facebookon.htmlVérbefagyott holttestet találtak a Blahánhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-budapest-vii-keroleteben-verbefagyott-holttestet-talaltak-a-blahan.htmlNika majdnem megnémulthttp://www.life.hu/legykepben/20131108-veres-monika-nika-majdnem-megnemult-a-tv2-a-sztarban-sztar.htmlSzexkönyve miatt senkinek sem kell Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131031-szepesi-nikolett-ket-szexkonyve-miatt-nem-tud-munkat-vallalni-a.htmlBereczki Zoltán szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/20131018-bereczki-zoltan-es-pokorny-lia-a-central-szinhaz-illatszertar-cimu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.