Sokszor halljuk és magunk is felsoroljuk a baráti beszélgetéseken, hogy milyen férfiakkal nem jönnénk össze soha. Nem szívesen járnánk például olyasvalakivel, aki munkanélküli, aki harminc felé is a szüleivel él, vagy éppen aki kopaszodik. De ha túl idős, vagy túl fiatal hozzánk, az is gond. A Life.hu most bebizonyítja, hogy igenis vannak olyan pasik, akiket mindezekkel együtt is szívesen látnánk magunk mellett.

I. ... erősen kopaszodik

Vilmos herceg a tökéletes példa arra, hogy nem gáz a kopaszodás, és igenis lehet tisztességgel viselni. Biztosak vagyunk benne, hogy Katalin hites ura egy pillanatra sem bizonytalanodik el hiányos frizurája miatt, annak ellenére, hogy amint kiteszi a lábát otthonábóla négyszintes, 20 szobás Kensington-palotából, minden lépését megörökítik a fotósok. Ettől az apró szépséghibától Vilmos esetében mi is simán el tudunk tekinteni. Egyébként is, a korona majd eltakarja...

II. ... a szüleivel él (és technikailag munkanélküli)

Legalább olyan jó parti, mint a bátyja, ha csak nem jobb. Ő Harry herceg, a brit királyi fekete bárány, aki szeptember 15-én töltötte be a 30. életévét. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük már, hogy mi az az öt ok, amiért Cressida Bonashoz hasonlóan mi is kidobtuk volna Harry-t az ágyunkból, abban a felsorolásban azonban nem szerepelt, hogy még mindig a családjával él. Nyilván speciális helyzet az övé, így mi is könnyebben túljutunk rajta. Nem kérdés, hogy Harry ezzel együtt is igen kelendő agglegény Britanniában, annak ellenére, hogy valójában munkája sem nagyon van.

Pasik, akik soha nem nőnek fel:
Minden nőben él egy kép az általa ideálisnak vélt férfiról. A férfi, aki erős, határozott, bátor, akire az élet minden területén lehet számítani. Demi van akkor, ha a kiválasztott pasi személyisége megreked egy kamasz szintjén, amikor bátorság helyett vakmerőség, határozottság helyett kivagyiság jellemzi, és akinek a felelősségérzete sem fejlődött tovább egy érettségire sörrel készülődő nebuló színvonalánál? Íme a válasz!

 III. ...gyereke van egy másik nőtől

Igen, ez is egy necces helyzet. Amikor a pasi mondjuk volt már nős, el is vált, és ráadásul még gyereke is van. Akadnak azonban olyan hímegyedek, akiket befogadnánk csemetével, mindennel együtt is. Ilyen például Ryan Gosling, aki szeptember 12-én lett apuka, amikor is világra jött a kislánya. Ez persze csodálatos hír, és örülünk, hogy a baba és a mama is jól vannak, titkon azonban összeválogattunk már korábban pár olyan csajszit, akik szerintünk jobban illenének Goslinghoz, mint Eva Mendes. Ez a lista persze végtelen, ugyanis minden rajongó helyet kapott rajta, aki örömmel összejönne Ryannel abban az esetben is, ha a válás után mondjuk nála maradna a csöppség.

Elvált pasitípusok, akikkel ne randizz!
Épp egy szupersármos pasival vacsorázol, amikor váratlanul megcsörren a telefonja, és azt mondja: "Bocs, a volt feleségem." Még mielőtt menekülőre fognád, fontos tudnod, hogy az elvált státusszal önmagában nincs semmi probléma...

 IV. ... túl öreg

Számtalan önmagát, a családját, az utasszállítót és a világot megmentős filmje után nem is hittük volna, hogy Liam Neeson idén 62 éves lett. Lehet, hogy a valóság szintjén fenntartásaink lennének, hogy összejöjjünk-e egy 60 feletti, technikailag nagypapakorú úrral, de ha Liamról van szó, simán eltekintünk a korától. Az észak-ír színész ugyanis legalább tíz évet, ha nem többet, simán letagadhat. Ez a kép például 2014. szeptember 17-én készült róla egy filmbemutatón:

Forrás: AFP
Kire nyomulnak az érett pasik?
Elfújtuk a harmincadik gyertyát is a tortán, ezért a kerek történethez már csak egy hozzánk illő partner hiányzik. Csakhogy - számunkra meglepő módon - a harmincas pasik nem a korunkbeli csajokhoz, hanem az alig huszonévesekhez vonzódnak. Te is kíváncsi vagy, miért van ez? Íme, a 4 legfőbb ok, amiért az érett pasik a fiatal csajokra nyomulnak!

 V. ... túl fiatal

Bizton állíthatjuk, hogy az Alkonyat filmek idején több ezer nő választotta volna a moziban inkább a forróvérű farkas srácot, mint a hideg tekintetű és jeges Pattinsont, ha akkor Bella helyében lehetett volna. Nem véletlen, hogy a főhősnő is elbizonytalanodott az izmosra gyúrt, melegséget árasztó, gondoskodó fiú láttán. Sokaknak talán megdöbbentő lehet, de Taylor 1992. február 11-én látta meg a napvilágot, vagyis idén töltötte be 22. életévét. Igaz, hogy pofátlanul fiatal, de azért nem sértődnénk meg, ha reggel meztelenül ácsorogna a konyhánkban, hanyagul ránk vetne egy finoman szemtelen mosolyt, majd így szólna: "Tudom, hogy csak egy serdülő kis kamaszt látsz bennem, de gyönyörű vagy, és főztem neked kávét!"

Idősebb nő, fiatalabb pasi - Működhet?
Ha párkapcsolatról, vagy házasságról van szó, a konvencionális felállás szerint illik a nőnek néhány évvel fiatalabbnak lenni. A papírforma azonban nem mindig működik, hiszen a történelemben jó néhány olyan sikeres kapcsolat volt, ahol a nő évtizedekkel idősebb volt. A Life.hu bemutatja a legfurcsább párokat.