Tavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. 

Emily Ratajkowski

A Holtodiglan színésznőjével idén hatalmasat fordult a világ, ő pedig szerencsére nem fosztja meg rajongóit attól, hogy minduntalan az orruk alá dörgölje darázsderekát, vékony combjait és méretes kebleit. Irigyek vagyunk rá, de nagyon!

Forrás: Instagram/emrata

 

Forrás: Instagram/emrata

 Kate Hudson

A kétgyermekes anyuka vitathatatlanul csúcsformában van. 36 éves, szingli, és dögösebb, mint valaha. Ezt ő is jól tudja, így idén sem fukarkodott, ha szexi fotókról volt szó. Kate azt is lelkesen megmutatja, hogyan edz, és mindenkit arra buzdít, sportoljon, amennyit csak lehet! Ja, a színésznő a twerkelésben is világbajnok!

Forrás: Instagram/katehudson

 

Forrás: Instagram/katehudson

 Khloe Kardashian

Mondhatnánk úgy is, hogy 2015 a méretes popsik éve Hollywoodban. A Kardashian lány imád edzeni, súlyzózik, pilatesezik, és szigorúan mindennap lemegy az edzőterembe, emellett a cukorfogyasztást is igyekszik minimalizálni. Az eredmény magáért beszél. 

Forrás: Instagram/khloekardashian

 

Forrás: Instagram/khloekardashian

 

Misty Copeland

Ő az USA egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb balerinája, a Time magazin pedig idén beválasztotta a világ 100 legbefolyásosabb embere közé. Ez nem is csoda, Misty ugyanis megmutatta, hogy bármit elérhet az ember, csak akarni kell.

Forrás: Instagram/mistyonpointe

 

Forrás: Instagram/mistyonpointe

 

Heidi Klum

42 éves, 4 gyermek anyja, és nem csak a szemtelenül fiatal szeretőknek köszönheti mesés alakját. Heidi imád futni, a nyújtást sem hanyagolja el, és rendszeresen trambulinra pattan. Ha pedig étkezés, akkor a friss zöldségekre, gyümölcsökre és a sovány húsokra esküszik, a teste pedig tényleg olyan, mint egy 22 évesé...

Forrás: Instagram/heidiklum

 

Forrás: Instagram/heidiklum

Sarka Kata

Tavaly is ott volt a listánkon, és nem véletlenül került fel az ideire sem. Kata 2015 tavaszán nagy dologra vállalkozott: elindult élete első fitneszversenyén, ahol 3. helyen végzett. A kitartó munka, a rengeteg edzés és a diéta meghozta a várva várt eredményt: a Life.hu sztárszerzője eszméletlen formában van már hónapok óta!

Forrás: Instagram/katasarka

 

Forrás: Instagram/katasarka

Dér Heni

A Megasztár egykori felfedezettje néha megkapja, hogy túl szálkás a teste, mi azonban irigyeljük Heni kitartását, kőkemény akaraterejét és persze nőies, mégis nagyon izmos testét. Itt el is árulta, mi a titka!

Forrás: TV2, Facebook/Dér Heni

 

Forrás: Facebook/Dér Heni

Kiss Virág

A Life.hu sorozatában jó ideje olvashatsz magyar fitneszmodellek edzéséről és étkezéséről. Kiss Virág politológusként végzett, negyedéves joghallgató, a teste pedig kifogástalan. A fitneszmodell sikert sikerre halmoz, ITT pedig azt is elárulta, hogyan edz és étkezik a tökéletes alak elérése érdekében. 

Fotó: Kulcsár Dávid

 

Fotó: Kulcsár Dávid

Tápai Szabina

A sportolónő 20 kilót hízott a terhessége alatt, ma azonban ennek már nyoma sincs. Szabina kiiktatta az életéből a fehér lisztet, a cukrot, és jó ideje az edzés is része a mindennapjainak. Ő aztán egy igazi, fitt anyuka, efelől semmi kétség!

Forrás: BioTechUSA

 

Fotó: Puha Liza

Hosszú Katinka

Katinkát nem kell bemutatni: az úszónő eszméletlen formában van, gőzerővel készül a jövő évi olimpiára. Nagyon büszkék vagyunk rá, mert amellett, hogy hihetetlen az izomzata, a nőiességét is megtartotta - ezt pedig pár hete a nyuszis magazin oldalain be is bizonyította! 

 

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

 

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka