Így érheted el, hogy hiányozz a Bak pasinak

Forrás: Shutterstock/Mintybear -
asztrológia Bak párkapcsolat horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bak férfinak igazán lenyűgöző és izgalmas személyisége van. Bár elsőre nem tűnik sem társaságkedvelőnek, sem barátságosnak, mégis, ha van szerencséd megismerkedni vele, kiderül, hogy van benne valami elképesztően vonzó.

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat boldog és kiegyensúlyozott legyen, sajnos egyáltalán nem elég pusztán a szerelem. Sok kompromisszum, türelem, odafigyelés is kell hozzá, ráadásul, ha azt akarjuk, hogy valóban örökké tartson, nem szabad elengedni magunkat, hanem továbbra is erőfeszítéseket kell tenni érte. Például visszacsempészni az egymásnak hiányzás érzését.

Ha elérjük, hogy hiányozzunk a párunknak - legyen szó Bakról, Nyilasról, Skorpióról, Mérlegről, Szűzről, Oroszlánról, Rákról, Ikrekről, Bikáról, Kosról, vagy bármelyik másik csillagjegyről - arra ösztönözzük, hogy több időt akarjon tölteni velünk, és arra sarkalljuk, hogy ne lustuljon bele az együttlét kényelmébe.

Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogyan tartsuk fenn a Bak érdeklődését, először meg kell fejtenünk, hogy milyen is a Bak férfi.

Nála minden a stabilitásról szól, valóságos kőszikla, akire mindig lehet számítani, mindegy, milyen nehézség jön. Eléggé különböző módon gondolkodik, mint a többség, viszont rengeteg célja van, és állandóan hajtja a tettvágy. Nem engedi meg magának a kudarcot vagy a középszerűséget, és hatalmas nyomást képes magára helyezni.

Mindemellett nagyon gyakorlatias, és mindennek, amit csinál, van oka és célja. Nem szeret tétlenül ücsörögni. Csökönyös, és képtelen a kompromisszumra. Sokszor tűnhet érzelemmentesnek és hidegnek, de az az igazság, hogy mélyen belül magányos, és szeretné, ha mindenki szeretné.

Azonban az, hogy alapvetően nem érzelmes, még nem jelenti azt, hogy képtelen is a romantikára. Sőt, a Bak férfi képes nagyon szeretni és nagyon ragaszkodni (bár a karrier mindig prioritást fog élvezni számára), ám ezt is a maga módján teszi.

A Bak férfi képes nagyon szeretni és nagyon ragaszkodni Forrás: Shutterstock/Mintybear

A kérdést, hogyan érheted el, hogy hiányozz egy ennyire összetett személyiségnek, sokféleképpen meg lehet közelíteni, azonban végeredményként az a legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz, és csak azokat a tippeket próbáld ki, amelyeket nem érzel nagyon távol magadtól, és összhangban vannak a személyiségeddel. Minden helyzetben az önazonosság a kulcs, hiszen ha nem a szívünk szerint cselekszünk, az visszaüthet.

Mondd el neki, hogy érzel

A Bak férfi szeret tisztában lenni azzal, hogy kivel hányadán áll, és nem szereti a játszmákat. Ha kacérkodsz vele, nem fog komolyan venni, ha viszont túl félénk vagy, figyelmen kívül fog hagyni, ezért az a biztos, ha őszintén és egyenesen kommunikálod felé az érzelmeidet.

Alkalmazkodj

Nem valószínű, hogy a Bak férfi a karrierje vagy a személyes céljai elé helyezne bármit, ezért neked kell igazodnod ehhez a felálláshoz. Ha viszont megmutatod neki, hogy rugalmas vagy, ő is jobban fog igyekezni, hogy megfeleljen neked.

Mutasd meg, hogy érdekes vagy

Ne légy szégyenlős, mutasd meg neki a személyiséged mélyebb rétegeit, és azt, hogy milyen izgalmas is vagy. Mutasd meg neki, hogy milyen csodálatos a közeledben lenni, így ő is komolyabban fog venni.

Vigyázz rá

Törődj vele, figyelj rá, fejezd ki, hogy mennyire különleges számodra, cserébe pedig ő is mindig oda fog figyelni arra, hogy kifejezze a háláját és a megbecsülését mindenért, amit teszel érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.