Koránt sem reprezentatívak, de azért sokatmondók. Tanulságosak, viccesek, valamint a végsőkig realisztikusak. Névtelen voksok, titkos vélemények, perverz vágyak ezek, melyekből tanulhatunk, és képet kaphatunk egymásról. Íme az utóbbi idő legjobb, cikkeinkben fellelhető szavazásai, és legmeghökkentőbb eredményei.

1.

Azt már tudjuk, miért jó a szex hétfőn, mennyiben más ugyanaz kedden, milyen lehetőségeket rejt a szerda, mit tud a csütörtök, miért a pénteki, illetve a szombati kamatty a kedvenc, és hogy miért is praktikus, ha vasárnap bújunk ágyba a párunkkal. Most viszont arra vagyunk kíváncsiak, neked melyik nap a kedvenced. Szavazz, és nézd meg a korábbi eredményeket!

Forrás: Thinkstock

2.

Korábban arra a kérdésre is kerestük már a választ, hogy melyik lesz 2015 kedvenc szexpóza Lássuk hát, mit szavaztak az olvasók akkor!

3.

A tavasz közeledtével felmerült bennünk a kérdés, vajon mennyire lobbantják fel a tüzet az első napsugarak és a szebb idő. Te tapasztalsz érdemi változást most, a húsvét környékén?

4.

Ha már a tavaszi hónapokról volt szó, kíváncsiak vagyunk, hányszor csinálod egy hónapban. Nos? Elárulod?

5.

Több cikkben is foglalkoztunk már a ténnyel, hogy sajnos kevesebbet szexelünk, mint korábban. Te többet élvezkedsz most, mint tíz éve?

6.

Ha egymásnak estek, és azt a hálószobán kívül teszitek, melyik helyszínt választjátok?

7.

És a munkahelyeden csináltad már? Ciki a céges cumi? Így szexel a magyar a munkahelyén című írásunkban erre szavazhattatok:

8.

Ha már ilyen sokat beszéltünk, és voksoltunk a szexről, fontos, hogy tisztázzuk azt is, mi számít annak.

Forrás: Thinkstock

9.

Az intim testékszerek is a mellbimbópiercing létjogosultsága is fontos kérdés:

10.

És ha megvolt a nagy menet, hogyan mosod tisztára magad?