Péniszfotók és spermalopás: Íme 2016 legnagyobb szexbotrányai!

Forrás: rtl.hu -
VV Mici szexbotrány Charlie Sheen VV Krisztián Károly herceg Justin Bieber Karim Benzema Orlando Bloom Bill Cosby Will Smith felnőtt Czeizel Endre Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farokméregetés, spermalopás, eltitkolt gyerekek, HIV-pozitív és meleg sztárok, pedofilbotrányok, szexvideók és eltiltott focisták. 2016 is bővelkedett szexbotrányokban, és nemcsak külföldi, de hazai vonatkozásokban is. Összeszedtük a legdurvábbakat.

Károly herceg meleg

Júniusban számoltunk be róla, hogy a 68 éves Károly herceg és szeretője London utcáin csókolgatták egymást. A Globe magazin ugyanis címlapon hozta le azokat a képeket, melyeken Károly egy ismeretlen fiúval csókolózik. Állítják, a dologról Kamilla is tud, ám mindaddig elviselte, amíg férje a viszonyát zárt ajtók mögött bonyolította. A magazin szerint az asszony akkor kijelentette, válni akar, ennek ellenére a mai napig együtt vannak.

A Globe címlapja Forrás: Globe

És van egy eltitkolt gyerekük

Nem lehetett könnyű az idei esztendő Károlynak, akiről azt pletykálják, meleg (lásd fent), de kiderült, korábban viszonya lehetett Barbra Streisanddal is, továbbá van egy eltitkolt fiúgyermeke, ami, ha tényleg beigazolódik, igencsak megkavarhatja a trónöröklési sorrendet a szigetországban.

Károly herceg és Kamilla életének legnagyobb titkáról szintén a Globe magazin számolt be idén áprilisban (tuti utálják már ezt a lapot). Állítólagos gyerekük, a mostanra már 50 éves Simon Dorante-Day azt állítja, 18 hónapos korában adták nevelőszülőkhöz, mert az akkor 19 éves Kamillának nem állt módjában megtartani törvénytelen gyermekét.

II. Erzsébet és a trónörökösök Forrás: Photo courtesy of The British Monarch

Will Smith is meleg

Úgy tűnik, nemcsak Károly játszik két kapura, Will Smith-nek is van valami a füle mögött. A hírek szerint a népszerű színésznek idén augusztusban mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ugyanis egyik jó barátja nem bírta tartani a száját. Smith és a felesége, Jada Pinkett-Smith házassága régóta válságban van, méghozzá a jóképű sztár hűtlenkedései miatt. A színész nemrég igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis egyik férfiszeretője megfenyegette, kitálal a viszonyukról, ha nem fizet neki kétmillió dollárt - írta korábban a Radaronline.

Will Smith és neje, Jada Pinkett-Smith Forrás: AFP/Robyn Beck

Óriási botrány Charlie Sheen körül

Márciusban szintén a Radar szerkesztőségéhez jutott el egy 35 perces hangfelvétel, amin a HIV-fertőzött Charlie Sheen exéről, Scottine Rossról beszélt, akit egyébként a 2014-es szakításuk után drogtúladagolással vittek kórházba.

Charlie Sheen és Brett Rossi

Forrás: AFP

A felvételen Sheen azt fejtegeti, hogy fizetne is azért, hogy berúgják exmenyasszonya fejét, valamint a lap szerint a szalagról az is kiderült, hogy Charlie úgy feküdt le exével - ráadásul védekezés nélkül -, hogy

közben már tudta, hogy HIV-fertőzött.

A nő állítása szerint egy alkalommal teherbe is esett tőle, a színész azonban kényszerítette őt, hogy vetesse el a közös magzatukat.

Egy ismert magyar énekesnő is HIV-fertőzött

Megdöbbentő hír kelt szárnyra idén februárban a magyar celebvilágban. Lapinformációk szerint ugyanis HIV-fertőzött egy hazai híresség, akinek kilétét azóta sem fedték fel. "Pár éve tudta meg, hogy beteg, és azóta rendszeres orvosi kezelés alatt áll. Marékszámra szedi a gyógyszereket, és oda kell figyelnie partnereire, a szokásosnál is körültekintőbben kell védekeznie szex közben" - írta korábbi cikkében a Blikk.

Sok híresség mellett Dér Heni is mélységesen felháborodott azon, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégájával bánnak, ennek pedig hangot is adott.

Szexvideóval zsarolt magyar celebeket egy edző

Júliusban bombaként robbant a hír, hogy egy nevét elhallgató személyi edző milliókkal zsarolja azokat a sztárfeleségeket, akik az edzés mellett másfajta tevékenységekre is felkérték őt. Az ügyben később megszólalt egy hazai celeb is, aki a történtek után elvált a nejétől. A kiábrándult férj nyilatkozatában kifejtette, nem tejel.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

"Tulajdonképpen magasról tennék minderre, hisz a páromból már régen kiábrándultam, és valahol az sem volt titok előttem, hogy egy kicsit félrelépős. Persze engem sem kellett félteni. Ám aztán jött a derült égből a villámcsapás. A pasi maga jelent meg nálam, illetve küldette el a leleplező videót, és közölte, vagy tejelek, vagy ő áll elő a filmmel, de már nem nálam, hanem a sajtónál. Azt hitte a szerencsétlen, hogy majd összecsinálom magam, de tévedett. A magam csatornáin üzentem neki, hogy vagy meghúzza magát, vagy nem túl kedves ismerőseim megkeresik, és az életben többet nem fog testet edzeni. Se másét, se a sajátját" - mondta a férj.

Czeizel Endre és a spermabortány

Májusban számoltunk be róla, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Készenléti Rendőrség emberi test tiltott felhasználásának gyanúja miatt vizsgálódik. Akkor azt állították, Czeizel Endre, amikor spermáját szeretője, Dóra rendelkezésére bocsátotta, több bűncselekményt is elkövethetett. Sőt nemcsak ő, hanem az az intézmény is, amelyik tárolta az örökítőanyagot, és a jogszabályokat felrúgva elvégezte a beültetést.

Budapest, 1980. február 9. - Dr. Czeizel Endre, orvos-genetikus, otthonában. Forrás: MTI/Pólya Zoltán

A rendőrség kivizsgálta, melyik klinikán és mikor került sor a két beültetésre. "Hiszen két gyermeke született a neves genetikustól a fiatal hölgynek, és mindkettő mesterséges úton fogant. Mivel Czeizel házasságban élt, erre a magyar jogszabályok szerint nem kerülhetett volna sor" - írta akkor a Blikk. Az ügy további részleteiről itt és itt olvashatsz.

Benezma is érintett a szexbotrányban

2015 novemberében számoltunk be róla, hogy szexbotrány miatt őrizetbe vették a Real Madrid sztárcsatárát, Karim Benzemát. A zsarolási ügy végére, ami miatt a francia válogatott támadója nem vehetett részt az idei foci-Eb-n sem, a mai napig nem került pont. Úgy tudni, a vádak ejtését az ügy gyanúsítottjai, köztük Benzema kérvényezte nemrég, ám a versailles-i fellebbviteli bíróság elutasította ezt, sőt a korábban kihallgatott és szabadon engedett Djibril Cissé ellen is újra szeretnék indítani a nyomozást - írja az MTI értesüléseire hivatkozva az Origo.

Karim Benzema Forrás: Instagram/Karim Benzema

Benzema ellen így már több mint egy éve folyik eljárás,

azzal vádolják, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena megzsarolásában. Utóbbi játékos tavaly júniusban tett panaszt amiatt, hogy egy ismeretlen felhívta, és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló szexvideó, és ha nem fizet 150 ezer eurót (47 millió forintot), nyilvánosságra hozza azt.

Orlando Bloom kitette a brét a strandon

Mint ismeretes, idén augusztusban, a Karib-tengertől távol, a szépséges Szardínia szigetén villantotta meg méretes férfiasságát a 39 éves angol színész. Orlando szerszáma felrobbantotta az egész internetet, beröffentette a mémgyárakat, és kommentlavinát indított el a sztárok közt a Twitteren. Mivel egész egyszerűen senki nem nézte ki Orlandóból, hogy ekkora dákója van, nem csoda, hogy napokon keresztül ezen pörgött az egész világ.

Csütörtökön csődör született

Mert szerdán még úgy gondoltunk Mr. Bloomra, mint egy közepesen lúzer, tök átlagos, cukiarcú angol színészre. Aki anno zavartan keresgélte az erdőben a gyűrűt Legolasként, aztán bénázott egy sort a Karib-tenger kalózaiban, a Trójában pedig már kifejezetten idegesítő volt, hogy mindig másnak kellett elvinnie helyette a balhét.


Így persze okkal hihette az ember lánya, hogy Orlando nem egy szexisten, elvégre nem véletlenül kap legtöbbször ilyen puhapöcs szerepeket. És annak ellenére, hogy egy ideig a világ egyik legszebb modellje, Miranda Kerr volt a felesége, és állítólag megvolt neki Selena Gomez mellett még egy sor hamvas, húszéves modellcsaj is, a fene se gondolta volna, hogy ő (is) az élet császára. A képet ide kattintva érheted el.

Bloom lyuksógóra, Justin Bieber is villantott

Mr. Bloom és a még mindig csak 22 éves Justin Bieber állítólag duplán is lyuktesók, elvégre Orlandónak a hírek szerint megvolt Selena Gomez, akinek amúgy Bieber vette el a szüzességét, Justin pedig levarrta Bloom exnejét, Miranda Kerrt. Ezt mondjuk a mai napig mindenki tagadja, elvégre miért is gyűrne maga alá egy VS modell egy Biebert, de Orlando valamiért 2014-ben lekevert egyet a tinibálványnak, tehát valami feszkó mégiscsak volt.

Nem csoda hát, hogy amint Bloom megmutatta a családi ékszert, Bieber is ledobta a gatyót, és megvillantotta, mit rejt.

Justin Bieber Forrás: AFP/Robyn Beck

Mici és Krisztián egy országot tanítottak szexelni

Szerencsére mostanra véget ért a ValóVilág 8, amelyben VV Soma vitte el a 36 milliót. Mondjuk a hatvani Casanova és a dús idomú nyuszilány, aki állítólag egy bordélyházban is szerencsét próbált a villa előtt, sokkal keményebben dolgoztak a győzelemért, de hiába. A magyar televíziózás legalja volt, ahogy heteken keresztül Mici és Krisztián pásztoróráit negyed tizenegykor lazán lenyomták a tévében, de biztosan volt, aki örült, hogy tévén ment a pornó, vagyis nem kellett sem előfizetni rá, sem letölteni, sem pedig törölgetni azt a böngészési előzményekből.

Hogy meglegyenek egy helyen, korábbi cikkünkben összegyűjtöttünk 10 szexfogást, amit Miciék tanítottak meg az országnak.

VV Mici és a lovaglópóz Forrás: rtl.hu

Irány a böri!

Ahogy korábban a Life.hu megírta, 2014 novemberében 20 nő fordult a nyilvánossághoz azzal, hogy Bill Cosby évtizedekkel korábban megerőszakolta őket. Később ehhez csatlakozott további 50 áldozat. A színész egymillió dolláros óvadék fejében védekezik szabadlábon, és a mai napig állítja, hogy ártatlan - írta májusban a The Hollywood Reporter. A világsztár ellen tíz államban és egy kanadai tartományban indult eljárás, akár 10 évet is kaphat.


Májusban érkezett az a hír is, hogy 50 év után mégis rács mögé kerülhet a pedofil filmrendező, Roman Polanski. A lengyel igazságügyi miniszter és főügyész ugyanis bejelentette, fellebbeznek a bíróság döntése ellen, miszerint Polanskit nem adják ki az USA-nak, ahol a pedofilbotránya miatt 1977 óta van érvényben egy ellene kiadott elfogatóparancs. (A botrány 39 évvel ezelőtt robbant ki, amikor a rendező 35 évesen leitatott, bedrogozott, majd análisan megerőszakolt egy 13 éves lányt, Samantha Geimert.)

7 tipp, ha dugipajti viszonyba kezdesz egy pasival (18+)http://www.life.hu/intim/20161215-szexpajtas-tippek-ha-dugipajti-viszonyba-kezdesz-egy-pasival.htmlFuck buddy, k*rótárs, dugipajtás, vagy egyszerűen csak szerető: sok elnevezés létezik arra a fajta viszonyra, mikor két ember között nincs párkapcsolat, szexelni ellenben rendszeresen összejárnak. És mint minden fajta viszonynak, ennek is megvannak az előnyei és hátrányai egyaránt, mi pedig megpróbálunk segíteni benne néhány tanáccsal. Intim--Vigyázni kell a másik minősítésével, akkor is, ha jogoshttp://www.life.hu/intim/20161215-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-hibaztatas.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--A vaginavámpírok: Pasik, akik a menstruációs szexre gerjednek (18+)http://www.life.hu/intim/20161215-blood-hounds-verebek-olyan-pasik-akik-a-menstruacios-szexre-gerjednek.htmlA menstruáció alatti szexben nincs semmi újdonság, ez egyéni ízlés kérdése. Egyes pároknál a piros betűs napok tabunak számítanak, míg mások kifejezetten élvezik ilyenkor az együttlétet. Azokról viszont rendszerint nem esik szó, akik nemhogy nem undorodnak a vérzés látványától és szagától, hanem egyenesen rajonganak érte. Lássuk, mit kell tudnunk a külföldi sajtóban nemes egyszerűséggel "blood hounds"-nak elnevezett férfiakról. Intim--Inkább sürgősségi fogamzásgátlásra, mintsem védekezésre költünkhttp://www.life.hu/intim/20161215-szexualis-felvilagositas-a-faitalok-nem-beszelnek-a-szexrol.html16 éves kor felett a fiatalok fele már aktívan él szexuális életet, a felelősségteljes hozzáállás viszont a legtöbbjüknél teljes mértékben hiányzik. Az iskolai felvilágosítás szinte eredménytelen, a szülői támogatás lelki és anyagi szinten is kevésnek bizonyul, nőgyógyászhoz pedig mindössze a 16-19 évesek tizede fordul tanácsért. Ez derül ki egy 500 fős mintán végzett hazai kutatásból, amely 16-25 év közötti magyar fiatalok körében készült 2016 májusában. IntimThinkstockA félrelépés a boldogtalanság kompenzációjahttp://www.life.hu/intim/20161211-40-felett-kedveltebbek-az-egyejszakas-kapcsolatok-es-a-felrelepesek.htmlSokakat foglalkoztató kérdésre ad választ egy magyar társkereső oldal novemberi kutatása, amelyet 8263-an töltöttek ki. Ki gondolná, hogy a megkérdezett társkeresők csupán 30%-ának volt egyéjszakás kalandja az elmúlt évben, viszont 97%-uk inkább a tartós kapcsolatokat szereti? Azaz kalandozunk, de társas lények vagyunk. És ki gondolná, hogy 40 felett még kalandosabb kedvűek a magyarok? Lássuk a tényeket. IntimOrigo"Azt hittem, menthetetlenül romantikus vagyok, de kiderült, demiszexuális"http://www.life.hu/intim/20161205-demiszexualitas-feluton-a-szexualitas-es-az-aszexualitas-kozott.htmlEl tudod képzelni, milyen érzés lehet irtózni egy idegen kéz érintésétől? Rettegni attól, hogy valaki már az első randin ágyba akar bújni veled? Soha nem vágyni a spontán kaland izgalmaira? Ezek a kérdések elsőre furcsán hangozhatnak ebben a túlszexualizált világban, de vannak olyanok, akiknek hetek, netán hónapok kellenek ahhoz, hogy testileg is ráhangolódjanak partnerükre. Ők nem lelki sérültek vagy libidóhiánnyal küzdő emberek, hanem egyszerűen mások, mint a többiek. Demiszexuálisok. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.