Ne maradj le a legérdekesebb témákról!

Iratkozz fel a life hírlevélre és értesülj elsőként a számodra legérdekesebb tartalmakról!

Melyik sorozat következő évadát várod a legjobban?

Íme a legújabb TikTok-őrület: Okra víz a ragyogó bőr titka

Az egészséges életmód egyre inkább a természetes, fenntartható megoldások irányába halad. Azok számára, akik keresik az új, hatékony bőrápolási módszereket, az okra víz egy forradalmian új megközelítés lehet. Legalábbis a legújabb TikTok-őrület szerint. Az okra, vagy más néven gumóshüvely, nemcsak a konyhában kerülhet felhasználásra, hanem a bőrápolásban is kiemelkedő eredményeket hozhat. Ismerjük meg ennek az izgalmas növénynek a jótékony hatásait, és hogy miként alkalmazható az arcápolásban és a bőrápolásban!

Csúnyán elbántak a nagy divatházak Zendayával: ezek a luxusmárkák feketelistára kerültek nála

Zendayát senkinek nem kell bemutatni, a színésznő az Eufória sorozattal egy csapásra vált világszinten ismertté. A 27 éves fiatal nő azonban nem mindig volt a reflektorfények középpontjában, stylistja egy podcast műsorban mesélt arról, hogy karrierje kezdetén több nagy divatmárka is visszautasította, hogy az ő ruháikat viselje. Ezt azonban az egykori Disney-sztár azóta sem felejtette el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.